Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder, Her Daim Gençlerimizin Yanındayız

Gençlerle Sınav Maratonu projesi ile üniversite hayali kuran öğrencilerin ideallerine ulaşmalarına büyük katkı sunan Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 4 bin 105 öğrenciye ücretsiz Deneme Seti dağıtımını tamamladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’na Rekor Katılım

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı mart ayını rekor bir katılım ile kapattı.

Yıldız: Yeşilyurt’ta İYİ Parti Rüzgarı Esecek

İYİ Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Serdar Yıldız, ilçe genelinde sandık sandık ve mahalle mahalle örgütlenmeye başladıklarını belirterek “Yeşilyurt’ta İyi Parti rüzgarı estireceğiz. İktidarın zamlarından bunalan vatandaşlar Partimize geliyor” dedi.

2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi KÜLTÜR A.Ş organizesinde gerçekleştirilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile diğer paydaşların katkılarıyla bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kayısı Çiçeği Şenliklerininaçılışı, Sümer Park içerisinde bulunan Yöresel Ürünler Pazarında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Başkan Yağlıcı, Milletimizin İYİ Parti'ye Büyük Bir Teveccühü Var

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muhtar Derneklerini Ziyaret Edip , Kız Meslek Lisesi Girişinde İlçe Teşkilatının Açtığı Üye Kayıt ve Tanıtım Standını Ziyaret Etti.

Başkan Güder, Geleceğin Hukukçularıyla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde düzenlenen söyleşi programında öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Baruş Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarımızla bir araya geldi.

Başkan Yardımcısı Kurt Battalgazi Belediyesi Bizim Övünç Kaynağımız

Bir dizi temaslar ve incelemelerde bulunmak için Malatya’ya gelen AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı ve 25-26 dönem Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Kiraz; Malatya Şeker Fabrikası AKP Milletvekillerine rant olmuş

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz “Piyasada şekerin olmadığını belirterek “Şeker ya Kahtalı’nın firmasının deposunda ya TÜRKŞEKER’in” dedi.

Başkan Yılmaz Cumhuriyet Tarihinde Görülmeyen Zamlar Yapılıyor, Yazıktır, Günahtır

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak, hayat pahalılığının, tahammül sınırlarını aştığını söyledi. Halkın, seri zamlar karşısında çaresiz kaldığını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi.

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı üye kaydına devam ediyor

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız Soykan Meydanında kurulan stand önünde bir açıklama yaparak “Sahaya çıkamıyorlar..” dedi

Başkan Sadıkoğlu, Esnaf Odası başkanlarımızın gayretine şahidiz

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Esnaf Odası başkanlarımız, üyelerinin sorunlarının çözümü için elini değil, bedenini taşın altına koyuyor buna şahidiz” dedi.

Başlama Atışını Vali Baruş Ve Başkan Gürkan Yaptı

25-27 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri çevre ilerden gelen 50 tenisçinin katılımı ile start aldı.

Battalgazi’de Bağımlılıkla Mücadele Semineri

Battalgazi Belediyesi tarafından 23 Mart Teknoloji Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele Günü kapsamında daha bağımsız bir nesil için seminer programı düzenledi.

Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer, Avrupa İkincisi Oldu

Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Milli Boksör'ümüz Gizem Özer, Avrupa ikincisi oldu.

Toplam 636 haber.