Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Meteoroloji'den Zirai Don Uyarısı

Meteoroloji tarafından Yapılan yazılı açıklamada Malatya ve çevresindeki Kayısı üreticilerine don uyarısı yapıldı.

Başkan Güder’den Culha’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeniden güven tazeleyerek Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Adil Culha ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya ve Ülkemizin Geleceği İçin Sürekli Bir Araya Geleceğiz

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş ve Yönetim Kurulu Üyeleri , İYİ Parti Genel Merkez Tarafından Malatya İYİ Parti İl Başkanlığı Görevine Atanan Hakan Yılmaz'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Malatya’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Ocakları tarafından Yeni Camii önünde Üzüm Hoşafı dağıtıldı.

Şehit ve Gazi Dernekleri, Vali Baruş'a Ziyarette Bulundular

Şehit ve Gazi Dernekleri, Çanakkale Zaferi’nin 107’inciYıldönümü ve Şehitler Günüdolayısıyla Vali Aydın Baruş'u ziyaret etti.

Malatya Kent Konseyigençlerinden Şehitlere Vefa 

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü münasebetiyle Malatya Kent Konseyi ve Turgut Özal Üniversitesi işbirliğinde Şehir Mezarlığı’nda yer alan Asker ve Polis Şehitliği’nin çevre bakımıgerçekleştirildi.

Vali Baruş, 18 Mart Şehitler Günü Anma Programına Katıldı

Vali Aydın Baruş, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Mert, Biz Herkesin Büyükşehriyiz, Herkese Hizmet Etmek Zorundayız

Hekimhan İlçesi mahalle muhtarlarıyla toplantı yapan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Ekip ruhu ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz herkesin büyükşehriyiz, ayrım gayrım yapmadan hizmet etmek zorundayız” dedi.

Vali Baruş ve Eşi NagihanBaruş Şehit ve Gazi Aileleri ile Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş ve NagihanBaruş Çanakkale Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehit ve Gazi yakınları ile nikâh sarayında bir araya geldi.

Çanakkale Türk Milletinin Diriliş Destanıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vahap Erdem, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehitlikte yapılan Çelenk Sunma Töreni’ne ve Anma Günü programlarına katıldı.

Elazığ Belediyesi’nden Vatandaşlara Kandil İkramı

Elazığ Belediyesi, her kandil olduğu gibi Berat Kandili'nde de kandil simidi ve lokum ikramı geleneğini sürdürerek yatsı namazı sonrası vatandaşlara ikramlarda bulundu.

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü'nün 107. Yıl Dönümü Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 18 Mart 2022 Cuma günü saat 9.30'da Hükümet Konağı önünde çelenk töreni gerçekleştirildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Şehitlikte Tören Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü nedeniyleşehitlikte anma töreni düzenlendi.

Keskin, Haklının yanında, haksızın karşısında olacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin beraberindeki Oda başkanları ile birlikte Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha’yı ve Eskimalatya’daki esnafı ziyaret ettiler.

Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı”nın raporu Bakan Özer’e sunuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği “Mesleki Eğitimde Kolektif Etki Çalıştayı”nın raporu hazırlandı.

Malatya Kent Konseyi Malatyalı Niyazi Mısri’yi Tanıtıyor

Malatya Kent Konseyi Niyazi Mısri Çalışma Grubu 16-22 Mart Niyazi Mısri Haftası münasebetiyle hafta boyunca bir dizi anma programı gerçekleştirecek.

Toplam 636 haber.