Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Şerifoğulları’ndan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özcan, Muhtarlar Devlet İle Millet Arasındaki En Önemli Köprüdür

Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret etti.

İstiklal Marşı Bir Milletin Küllerinden Doğuşunun Hikayesidir

Malatya İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz , 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Baruş Adliye Binasındaki Yeşilay Standını İnceledi

Vali Aydın Baruş, adliye binasında Malatya Yeşilay Şubesince açılan standı gezerek Yeşilay Şube Başkanı Burak Ata’dan bilgiler aldı.

Başkan Samanlı’nın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Partili Çalık Anlaşmalı boşanmalarda ayrılık süresi kısaltılmalı

TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 916 sayfalık rapordaki önerileri arasında, anlaşmalı boşanmalar varsa ayrılık süresinin uzatılmamasını ve 3 yıllık fiili ayrılık süresinin 1 yıl olarak değiştirilmesinin de yer aldığını söyledi.

Başkan Şengönül, İstiklâl Marşı’mız Ülkücü Türk Gençliği tarafından Coşkuyla Söylenecektir

Ükü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül: Vatanımızda Son “Ocak” kalıncaya dek İstiklâl Marşı’mız Ülkücü Türk Gençliği tarafından Coşkuyla Söylenecektir

Özgül, Yapı kullanma izni olmayan evlere elektrik tarifesi mesken olarak düzeltilmeli

Malatya Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ali Özgül, Yıllardır konutlarında oturan, ancak müteahhit firmaların eksiklikleri tamamlamadığından dolayı yapı kullanma izni alamayan vatandaşların elektrik ve su faturalarını olması gereken tutarın 1-2 katı daha fazla ödediğini belirterek, sorunu çözülmesini istedi.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığından Anlamlı Faaliyet

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı yakın zamanda başlatmış olduğu ve Perşembe akşamları düzenlediği "Milli ve Manevi Değerler Atölyesi-Perşembe Sohbetleri" adını verdiği faaliyet, her kesimden büyük ilgi görüyor.

Battalgazi’deki Gençler İçin Protokol İmzalandı

Battalgazi Belediyesi ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Gençlik ve Gönüllülük İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Başkan Gürkan, Marketlerimizde Gerekli Bütün Tedbirler Alındı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya’da herhangi bir sıkıntının olmadığını belirtti.

Veteriner Fakültesi Öğrencilerinden Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi’ne Ziyaret

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencilerini ağırladı.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından BİMYAD'a Ziyaret Etti

15 Temmuz Millî İrade Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal Hanilçi, Avrupa'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Serdar Mamur Kadın Kolları Genel Başkanı Av. Aslı Gizem Gündüz Gençlik Kolları Genel Başkanı Serkan Can Özbey Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi Ziyaret Ettiler.

Keskin, Vatandaşımız ulusal marketlere akın ederek stokçuların ekmeğine yağ sürmesin

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “İsraftan kaçınmak zorundayız. Özelikle vatandaşımız ulusal marketlere hücum etmesin. Evimize 5 litre lazımsa ihtiyacımız olan 5 litre yağı alalım.

Vali Baruş, Toygar ve Boran Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Malatya Valisi Aydın Baruş, Battalgazi İlçesinde yer alan Toygar ve Boran Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Malatya Vegan ve Vejetaryen Yemekleri ile İlgili İşbirliği Protokolü İmzalandı

Yaratıcı Şehirler Ağı Gastronomi teması işbirliği ve ortak hizmet projeleri ile Malatya şehrinin Kültürel Mirası olan ‘Malatya Vegan ve Vejetaryen Yemekleri’ ulusal ve uluslararası platformda bilinirliğinin yaygınlaştırılması, pazarlanması ve bu konuda yapılacak her türlü faaliyetlere ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Toplam 637 haber.