Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Vegan ve Vejetaryen Yemekleri ile İlgili İşbirliği Protokolü İmzalandı

Yaratıcı Şehirler Ağı Gastronomi teması işbirliği ve ortak hizmet projeleri ile Malatya şehrinin Kültürel Mirası olan ‘Malatya Vegan ve Vejetaryen Yemekleri’ ulusal ve uluslararası platformda bilinirliğinin yaygınlaştırılması, pazarlanması ve bu konuda yapılacak her türlü faaliyetlere ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Yapılacak

Sporun ve sporcunun her daim yanında yer alan ve sağlıklı nesillerin yetişmesine olanak sağlayan Elazığ Belediyesi, şehrin sporuna katkı sunmaya devam ediyor.

Malatya’nın Vejetaryen Mutfağı Battalgazi’de Yarıştı

Battalgazi Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen ödüllü “Vejetaryen Yemek Yarışması” ile Malatya’nın vejetaryen mutfağı Battalgazi’de yarıştı.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Yağlıcı Atandı

Malatya’nın Yakından Tanıdığı İş ve Siyaset İnsanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Atandı.

Başkan Yılmaz, Bizim gözümüz de her anne, her kadın birer kahramandır

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, “Medeniyet birikimimizin inşasında önemli bir rol üstlenen, dünyamızı daha yaşanabilir hale getiren kadınlarımızın 8 Mart gününü kutluyorum”.

Başkan Gündüz, Kadınlarımız Sanılanın Aksine Her Yerde ve Her Zaman Çok Güçlüdür.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Aslı Gizem Gündüz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebeti İle Bir Basın Açıklaması Yaptı.

Başkan Karadağ Bizim İçin Önemli 3 Konu Vardı

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, "Bizim İçin Önemli 3 Konu Vardı"

Başkan Samanlı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Esenlik'te yağ satışları devam ediyor

Malatya'nın yerel Zincir Marketi Esenlik’te yağ satışları devam ediyor.

Başkan Yılmaz, Zamların yüce Türk Milletinin belini iyice büktüğünü söyledi

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz son gelen zamların yüce Türk Milletinin belini iyice büktüğünü söyledi.

Malatya Sancağı ve Âlemi Kent Müzesinde Sergilenecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü arasında, OsmanlıDönemine ait Malatya Sancağı ve Âleminin, Kent Müzesinde Sergilenmek üzere Büyükşehir Belediyesine teslim edilmesini içeren protokol düzenlenen törenle imzalandı.

Keskin, Esnaf sattığı ürünü aynı fiyata rafına koyamıyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların satmış olduğu ürünü aynı fiyata yeniden rafına koyamadığı bir sürecin yaşandığını belirterek, “Bir an önce piyasalara ve akaryakıt fiyatlarına bir istikrar getirilmeli.

44 Öğrenci Gençlik Kampına Katılmak İçin Çanakkale’ye Uğurlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi semt konaklarında eğitim gören 44 öğrenci, Çanakkale Eceabat Milli Mücadele Gençlik Kampı’na katılmak için Çanakkale’ye uğurlandı.

Başkan Sadıkoğlu, ölçü ve tartı aletleri cezalarına “Af” istedi

Ölçü ve tartı aletleri için kesilen fahiş cezalara dikkat çeken Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, önce deprem ardından pandemi sürecinde kepenk kapatan esnafa kesilen cezalar için af talep etti.

Kiraz, Neden Diğer Toptancılar Değil De Kahtalı’nın Şirketi Bu İşi Yapıyor?

CHP İl Başkanı Enver Kiraz; AKP Milletvekili Hakan Kahtalı’ya seslendi; “Madem bir kazancı karı yoksa şunu yapsın, milletvekili sıfatı olarak bunu almamışsa, bir bayilikse desin ki ‘ben bu işi bırakıyorum tekrar Malatya esnafımız şeker fabrikasından şekerini alsın.’ Bunun önünde bir engel yok” dedi.

İYİ Patti'den Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan ziyaret

Hakan Yılmaz’ın İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler aralıksız sürüyor.

Toplam 638 haber.