Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

CHP’den İyi Parti’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Yeşilyurt İlçe Başkanı Hüseyin Mete, il ve ilçe yönetim kurulu ile İYİ Parti Malatya İl Başkanlığına yeni atanan İl Başkanı Hakan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Mert. İşini Seversen Başarırsın, Biz İşimizi Seviyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içme suyu altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan Gürkan, Battalgazi’ye Yapılacak Sanayi Sitesi İçin Gerekli Çalışmalar Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeniden güven tazeleyerek Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Adil Culha’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bandrolsüz kitaplara el konuldu

Polis tarafından, toplatma kararı bulunan 38 adet kitap ile bandrolsüz 4 bin kitaplara el konuldu.

Voleybol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları Haftayı Galibiyetle Kapattı

Türkiye Voleybol FederasyonuAlpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı sahasında, Malatya Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ise deplasmanda oynadığı maçlardan galibiyetle ayrıldılar.

Tüfenkci'den savunma yatırımları vurgusu 

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Rusya-Ukrayna krizinin ülkeler için savunma yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu ortaya koyduğunu belirterek "Biz iktidara geldiğimizde savunma sanayinde yerlilik oranları yüzde 28’lerdeydi bugün yüzde 80 ‘lere ulaştı daha da ilerlemeye çalışıyoruz" dedi.

Gönül Cografyamızdaki Ülkelerle Dostane İlişkiler Kurmak İstiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Danışmanı BekboosunBörübaşov ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştüler.

Çiftçilere Trafik Kuralları hakkında bilgilendirme Yapıldı

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli bahar ayları ile birlikte trafikte daha çok seyir halinde olacak çiftçilere yönelik; Trafik Kuralları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Kırgızistan Heyetinden Başkan Güder’e Kardeşlik Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki ikili ilişkileri geliştirmek ve pekiştirmek amacıyla İnönü Üniversitesi’nin davetini üzerine Malatya’ya gelen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un danışmanı Bekboosun Börübaşov, Yardımcısı Amanbay Toktoroviç Omurzakov ve beraberindeki heyeti konuk etti.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasından Vali Baruş’a Ziyaret

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Serdar Böke ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebeciler günü nedeniyle Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın Malatya Programı Yoğun Geçti

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye" temalı konsere katılmak üzere ilimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, konserden sonraki günde ilimizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Elazığ Belediyesi’nden “Bizim Akif” Tiyatro Oyununa Davet

Elazığ Belediyesi, Hasan Özaşlamacı'nın yazıp yönettiği; Cem Kurtoğlu, Seza Kırgız, Emre Uluocak, Nagihan Yıldız ve Barış Demirtürk'ün oynadığı “Bizim Akif” adlı müzikal tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturacak.

Batı Kollektörü Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Batı Kolektörü ve Kanalizasyon Hattı yapım işi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çiftçilere buğday ve arpa tohumu dağıtımı yapıldı

Tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi amacıyla ‘Tohum bizden, üretim sizden’ projesi kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda çiftçilere tohum dağıtımı gerçekleştirildi.

Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısı Düzenlendi

Vali Aydın BaruşBaşkanlığında Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu toplantısı yapıldı.

18 Metre Yükseklikte Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Malatya’da, hayali itfaiyeci olmak olan Yağmur Polat isimli vatandaşın 18’inci yaş günü, ailesinin isteği üzerine İtfaiye Daire Başkanlığında sürpriz bir doğum günüyle kutlandı.

Toplam 638 haber.