Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeni Baskil'liler Derneğinden İbrahim Gök'e Tam Destek

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök , Malatya'da yeni kurulan Baskil'liler Derneğini ziyaret etti.

Gök'ün Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıl Dönümü Mesajı

Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı ve AK Parti Aday Adayı Av. İbrahim Gök Çanakkale Zaferinin 100. Yıl Dönümü Dolayısıyla Mesaj Yayımladı..

Malatya Belediyesinden Trambüs Açıklaması

Yanan trambüs'le ilgili Malatya Büyükşehir Belediyesi Halka İlişkiler Daire Başkanlığından bir açıklama geldi.

ÇANAKKALE İMAN DESTANIDIR!‏

Aktif Sağlık-sen Şube Başkanı Ümit Karataş “Çanakkale Zaferi Türk Milletinin iman ve kahramanlık destanıdır” dedi.

Çanakkale Zaferimizin 100. Yılı Kutlu Olsun‏.

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle ve bu uğurda gazilik onuruna erişen kahramanlarımızı da bir kez daha saygı ile anıyoruz.

Av. İbrahim Gök ABBD ve BİMYAD'ı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı ve Elazığ MÜSİAD Şube Başkanı Av. İbrahim Gök , özel işleri nedeniyle geldiği Malatya’da bir dizi ziyaretler çerçevesinde Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini de ziyaret etti.

Doğu Anadolu’nun En Büyük Kariyer Etkinliği “GYV”

Bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan GELECEĞİNE YÖN VER (GYV) kariyer etkinliği 24-25-26 MART tarihlerinde FIRAT ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE (AKM) gerçekleşecektir.

Sn.Nuri Gürgür için taziye...

“Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).”

AKTİF SAĞLIK-SEN'DEN ELAZIĞ VALİSİ MURAT ZORLUOĞLU' NA ZİYARET!‏

AKTİF SAĞLIK-SEN ŞUBE BAŞKANI ÜMİT KARATAŞ ve Genel Başkan Yrd. Muammer ASLAN Elazığ Valisi Murat ZORLUOĞLU' nu makamında ziyaret etti.

“Aileyi Ayakta Tutan Ve İletişimi Sağlayan Bayanlardır”.

Günümüzün en büyük sorunlarından biri olarak gösterilen aile içi iletişim ve aile hayatı konusunda bayanlara yönelik düzenlenen “Aile İçi İletişim ve İslam’da Aile Hayatı” konulu söyleşi Cumartesi akşamı gerçekleştirildi.

İşitme Engelliler Liginde Lider Yeniden Elazığ

Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı kendi sahasında oynadığı erteleme maçında lider Gölçük İşitme Engeliler Futbol takımını 2-0 mağlup ederek, yeniden liderliğe yükseldi.

İnönü Üniversitede Trambüs Patladı ve Yandı.

Malatya Büyük Şehir Belediyesi tarafından işletilen trambüs, İnönü Üniversitesi içerisinde alev aldı.

Barış kervanı Türkiye’yi kuşatsın.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Gelin, İstanbul'dan, İstanbul'un her semtinden bir barış grubu oluşturalım. Annelerin barışı. İstanbul'dan hareket edecek olan bu barış kervanı, bütün Türkiye'yi kuşatsın" dedi.

Gürkan Karaçam Melami Derneğini Ziyaret Etti.

Karaçam; İtikadı Bozuk Olanın Ameli Makbul Olmaz. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Gürkan Karaçam Çayırova'daki Melâmi Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Gök'ün YGS İle İlgili Açıklaması

Değerli anne ve babalar, Yarın, 15/03/2015 Pazar günü istikbalimizin teminatı olan gençlerimiz, çocuklarımız aldıkları 12 yıllık eğitimin neticesinde geleceklerini inşaa edecekleri bir sınava girecekler.

14 Mart Tıp Bayramı

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olan Av. İbrahim GÖK, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Elazığ Hastanelerinde sağlık çalışanlarını akşam geç saatlerde ziyaret ederek karanfil takdim etti.

Toplam 15000 haber.