Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ATT VE PARAMEDİKLERE GÖREVDE YÜKSELME ENGELİ‏

Acil Sağlık sistemin yapı taşları olan Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedikler, sisteme atandığından bu yana görevde yükselme umuduyla lisans, yüksek lisans, doktora eğitimlerini tamamlayarak 4 yıldır yapılmayan görevde yükselme sınavını büyük bir sabırla beklemiştir.

ÇAYDA ÇIRA FİLİM FESTİVALİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

12-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında bu yıl 8.si düzenlenecek olan “Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali”nin geniş katılımlı istişare toplantısı Elazığ TSO’nun ev sahipliğinde yapıldı.

Ne Zaman Emekli Olabilirim ? TIKLA ÖĞREN

Emeklilik yaşınızı ve ne zaman emekli olacağınızı hesaplayabilirsiniz!

Şehirlerarası Otogar’da İyileştirme Çalışmaları

Elazığ otogar binasının yıpranan bazı bölümlerinde Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bir dizi çalışma başlatıldı.

Elazığ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Basın Açıklaması‏

12.03.2015 tarihinde ulusal basında yer bulan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Harput Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştiği iddia edilen ve 2014 Mart ayında yargıya intikal ettiği öğrenilen; başhekim yardımcılarından müdürlere, memurlardan taşeron işçilere kadar birçok çalışanın müdahil olduğu menfur olayı Elazığ Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak nefretle kınıyoruz.

Danıştay Kararı“Yoldan otopark parası alamazsınız

“Yolların amacına uygun olarak kullanılmasını olumsuz yönde etkileyeceği”

Barış Treni Yolda

Çözüm sürecine destek amacıyla, sivil toplum desteği kapsamında bazı akademisyen, gazeteci, yazar, aktivist ve sanatçıların destek verdiği "Barışa Bak" treni İstanbuldan yola çıktı.

AK Parti Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Gök, ”İstiklal Marşımız” ve Biz!

AK Parti Milletvekili A. Adayı Av. İbrahim Gök,İstiklal Marşımızın Kabulünün Yıldönümü Mesajı. ”İstiklal Marşımız” ve Biz!

Vali Zorluoğlu’nun ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü’ Mesajı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, İstiklal Marşı’nın kabul edilişi ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle mesaj yayınladı. Vali Zorluoğlu mesajında şunları ifade etti :

Vali Zorluoğlu’ndan Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

İçişleri Bakanlığının son valiler kararnamesiyle Elazığ Valiliğine atanan ve görevine geçtiğimiz hafta başlayan Vali Murat Zorluoğlu, iade-i ziyaretler kapsamında Elazığ Belediye Başkanı Mücahit ....

Nesillerimiz bu mirasa sahip çıkacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Dedem Korkut, atam Korkutların torunlarıyız ve Allah'a hamd ettim ki bugün nesillerimiz bu mirasa sahip çıkacak bir tarih ve mekan şuuruna sahip" dedi.

“Üniversitelerimiz, Yaşadığımız Dönüşüm Sürecine Rehberlik Edecek”

Yükseköğretim Kurulu’nu ziyaret eden ve burada rektörlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz, kendi yanımızda olacak değil; hakkın, hakikatin, ilmin safında yer alacak profesörler, doçentler, araştırma görevlileri istiyoruz. Türkiye’nin, kargaşanın, kavganın, terörün hâkim olduğu üniversite kampüslerine değil; araştırmanın, öğrenmenin, hikmetin hâkim olduğu eğitim ocaklarına ihtiyacı var” dedi.

Telefonla Dolandırıcılık ve Hırsızlık Olaylarına Karşı Bilgilendirme Faaliyeti

Günümüzde geleneksel suç türleri gelişen teknolojiyle birlikte değişim göstermektedir. Dolandırıcılık da bu süreçte değişim gösteren bir suç türüdür.

TÜMSİAD ELAZIĞ ŞUBESİNDEN VALİ MURAT ZORLUOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tümsiad Elazığ Şube Başkanı Hakan ARSLAN Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Elazığ Valiliği Görevine Yeni Atanan Sayın Murat ZORLUOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

TÜMSİAD ELAZIĞ ŞUBESİNDEN ETSO BAŞKANI İDRİS ALAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tümsiad Elazığ Şube Başkanı Hakan ARSLAN Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Seçilen İdris ALAN’ı Makamında Ziyaret Etti.

ELAZIĞ TSO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

KAYA: MECLİS ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE YENİ DÖNEMİ DAHA AKTİF DEĞERLENDİRECEĞİZ.

Toplam 15000 haber.