Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri

Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ ve çevresinde yakın zamanda yaşamış manevi şahsiyetleri anmak ve anlatmak amacıyla düzenlenen "Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri" programında Sadi Özen anılacak.

TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR.

Başbakan Davutoğlu, terörün bir insanlık suçu olduğunu kaydederek, "Nasıl terör bir insanlık suçuysa, terör yapanların adını koymadan ve ayrıştırmadan bir dini kitleyi, bir milleti, bir topluluğu terör ithamı altında tutmak da insanlık suçudur" dedi.

VALİ KOÇAK’TAN MÜSİAD’A VEDA ZİYARETİ

Mardin Valiliği’ne atanan Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesini ziyaret etti.

"İslam Medeniyeti Bir İlim, İrfan ve Kitap Medeniyetidir"

“Kelam'dan Kalem'e Büyük Buluşma” Klasik Sanatlar Sergisi’nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Medeniyetimiz geçmişten beri yaşadığı tüm kültür katliamlarına, soykırım girişimlerine, aldığı yaralara rağmen varlığını sürdürmeyi başardı" dedi.

Türkiye’nin yapacağı katkıları ele alırız

Başbakan Davutoğlu, Musul'da IŞİD'e operasyonla ilgili, "Şu ana kadar sürdürülen çalışmalar dışında bir çalışma gündeme gelirse Türkiye'nin yapacağı katkılar konusunu da ele alırız" dedi.

"Türkiye Olarak Türkmenistanlı Kardeşlerimizin Yanındayız"

Türkiye’ye resmî bir ziyaret gerçekleştiren Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan’ın son yıllarda ciddi ilerlemeler kaydettiğini vurgulayarak, “Türkmenistan Sayın Berdimuhamedov’un önderliğinde hemen her alanda önemli reformlar gerçekleştiriyor, ciddi ilerlemeler kaydediyor. Biz de bu reformları yakından takip ediyor; kaydedilen her ilerlemeden, elde edilen her başarıdan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Karakaya Barajı Gölü Hayat Buluyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne gezi teknesi devredilirken, 2 adet feribotun devri için ise işlemler devam ediyor.

İHH'dan Suriye'ye Yardım

İHH’dan Suriye’ye Gönderilen 18 tır un yardımı mağdur ve mazlum durumda kışı çadırlara geçirmeye çalışan Suriyelilere ulaştırıldı.

Huzur 23 Genel Asayiş Uygulaması

İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından, kentin huzur ve asayişini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla Genel Asayiş Uygulaması yapılmaktadır.

ŞİRKET MERKEZLERİNİN MALATYA’DA OLMASI ÇOK ÖNEMLİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, toplanan vergilerin yüzde 6’sının Büyükşehir Belediyesi payı olarak dağıtıldığını belirterek, şirket merkezlerinin Malatya’da olmasının gelir açısından çok önemli olduğunu söyledi.

“Yeni Türkiye Yolunda Kadınlarımız”

Elazığ Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen 'Harput Konuşmaları'nın bu ay gerçekleştirilecek oturumunda, Yeni Türkiye Yolunda Kadınlarımız konusu ele alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman Tarafından Resmî Törenle Karşılandı

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud, Riyad Uluslararası Havalimanı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı uçağın kapısında karşıladı. Daha sonra havalimanında resmî karşılama töreni gerçekleştirildi.

Hedefimiz terörün sona ermesi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Terörün sona ermesi, akan kanların durması, ebedi kardeşliğimizin yeniden kazanılması bizim hedefimizdir. Ama birilerinin beklediği ve ümit ettiği gibi Çözüm Süreci, çözülme süreci değildir" dedi.

Av.İbrahim Gök Protokol Değil Halkın İçinde Yer Aldı

Elazığ AK Parti Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Gök yine farklılığını göstererek bugün ki temayül yoklamasında protokol yerine halkın içinde oturarak oylamayı izledi.

İstanbul’a yeni mega proje

İstanbul Mega Proje Tanıtımı, İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

“Her Valimiz Kendi Şehrinin Hazreti Ömer’i Olmalıdır; Devletin Soğuk Yüzünü Değil, Sıcak Elini ve Gülen Yüzünü Temsil Etmelidir”

İçişleri Bakanlığı Valiler Toplantısı için Ankara’da bulunan valilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet mekanizması içinde valilere düşen hayati role vurgu yaparak, “Bizzat yerinde görmediğiniz meselelere, kâğıt üzerinde ne kadar biliyor olursanız olun, tam manasıyla vâkıf olamazsınız. Bunun için milletle irtibatınızı asla koparmamalısınız. Ben ne öğrendiysem milletimden öğrendim. Millet iyi bir öğretmen ve eğitmendir” dedi.

Toplam 15000 haber.