Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

190 ülkeyi 5 ülkeye mahkûm edemezsiniz

“Masum İnsanların Kanı Kirli Siyasi Hesaplar Uğruna Akmaya Devam Ettikçe, İnsanlığın Vicdanı Huzur Bulamaz”

Elazığ İl Emniyet Müdürü Sayın Nihat İŞLEK İle Huzur Toplantıları Devam Ediyor.

Elazığ İl Emniyet Müdürü Sayın Nihat İŞLEK’in katılımlarıyla merkez mahalle muhtarlarıyla Huzur Toplantısı düzenlendi.

Başbakan Davutoğlu, 3. havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu.

“Bu çapta bir proje inşaat sektörünün ulaştığı düzeyin olağanüstü bir göstergedir”

KILIÇDAROĞLU "Fidan’ın eli güçlü. AKP’nin içindeki bütün kirli ilişkileri biliyor"

CHP Genel Başkani Kılıçdaroğlu Hakan Fidan’ın adaylığını ve AKP’nin ‘CHP paralel yapıyla işbirliği yapıyor’ yakıştırmasını, iddiasını değerlendirirken hesap sordu…

“Küba’ya Yönelik Yaptırımları İnsanî ve Vicdanî Açıdan Doğru Bulmuyoruz”

Havana'daki programı kapsamında eski şehir olarak adlandırılan tarihi bölümde incelemelerde bulunan ve basın mensuplarının Küba ziyaretine ilişkin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küba'ya yönelik yaptırımları doğru bulmadığını belirtti. Ziyaret kapsamında Türkiye ile Küba arasındaki ilişkilerin geleceğe daha iyi bir şekilde nasıl taşınacağına ilişkin müzakereler yaptıklarını; siyasi, ekonomik ve kültürel alanlarda yapılabileceklerin ele alındığını söyledi.

Aday çokluğundan memnun oluruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "AK Parti olarak vatandaşlarımızın bizden aday adayı olmasından memnun oluruz. Ne kadar çok olursa da o kadar memnun oluruz. Alternatifimiz çok olur" dedi.

Öğrencilere ‘katkı payı’ müjdesi

Başbakan Yardımcısı Arınç, artırımlı katkı payı ödeyen yükseköğretim öğrencilerinden normal katkı payı dışında alınan ücretin iade edileceğini açıkladı.

YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Adıyaman Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ADYÜ-TÖMER) tarafından düzenlenen Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı –Eğiticinin Eğitimi- Adıyaman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü’nün, rektör yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir’in, eğitim fakültesi dekanı Prof. Dr. Sebahattin Arıbaş’ın ve merkez müdürü Doç. Dr. Ahmet Akkaya’nın katılımlarıyla tamamlandı.

ELAZIĞ'A YÖN VEREN MÜSİAD’DAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Elazığ'ın Kanaat Önderlerinden, İş Adamı, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök düzenlediği basın toplantısıyla aylık faaliyetlerini anlattı ve gündemdeki konular ilgili açıklamalarda bulundu.

Nergiz Mahallesinde Yangın!!

Nergiz Mahallesinde yangın çıktı

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Direnme hakkı evrensel bir haktır"

Direnme hakkı, baskıya, zulme karşı direnmektir. İnancımızda da vardır bu, zulme teslim olmak bizim kitabımızda yoktur” dedi.

Türeli, 112 acil servis hizmetlerinde taşeron şoför kullanılmasını Meclis gündemine taşıdı

İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, 112 Acil Servis hizmetlerinde “taşeron şoför” uygulamasının giderek yaygınlaştığına dikkati çekerek, “İnsan yaşamının kurtarılmasında son derece önemli olan 112 acil servis hizmetlerinde hangi

Tıbbi ve tehlikeli atıklara ilişkin çalıştay

AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığınca düzenlenen Tıbbi ve Tehlikeli Atıkların Toplanması ve Değerlendirilmesi Çalıştayları'nın sonuncusu gerçekleştirildi.

AYM mahkeme olarak kalmalı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, "AYM bir mahkeme olarak kalmalıdır. Daha önce siyasete bulaştığı için biz bununla ilgili bir adım attık" dedi.

EMRAH GÜLLÜ ÇEYREK FİNAL ENGELİNİ AŞTI

O Ses Türkiye yarışmasındaki gururumuz Emrah Güllü çeyrek finalden de yüzünün akıyla bir üst tura çıktı.

Türk derbisinde Enes güldü!

NBA'de iki milli pivotumuzun forma giydiği maçta, daha iyi oynayan Enes Kanter'in takımı Utah Jazz, Ömer Aşıklı New Orleans Pelicans'ı mağlup etti.

Toplam 14949 haber.