Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Belediye Ekipleri Olası Kar Yağışına Karşı Teyakkuz Halinde

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan kar yağışı uyarısı nedeniyle Elazığ Belediyesi'nce kriz masası oluşturuldu

SANAYİ ÜRETİM ENDEKSİNDE ARTIŞ

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, geçen yılın aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,6 arttı.

BAHÇELİ: "Demokrasi yoğun bakımda, yoğun taarruz altındadır"

Recep Tayyip Erdoğan istikrarsızlığın sembolü, kavga ve gerilimin simgesi mertebesine çıkarak ne huzur bırakmış, ne de esenlik koymuştur.

2071’DE CİHANŞÜMUL BİR TÜRKİYE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "2023'te bu toprakları küresel bir güç olan Türkiye ile taçlandıracağız. 2071'de cihanşümul bir Türkiye olacak" dedi.

TÜRK EĞİTİM-SEN'DEN NÖBET TUTMAMA EYLEMİ

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda tuttukları nöbetlerin karşılığını isteyen Türk Eğitim-Sen Nöbet Tutmama eylemi kararı aldı.

İsmail Gaspıralı Bir Panel ile Anıldı

Türk Ocakları Genel Merkezi ve Türkiye Kamu-Sen büyük fikir adamı İsmail Bey Gaspıralı’yı düzenledikleri bir panel ile andılar.

KURU KAYISI OKULLARDA DAĞITILSIN

Malatya Kayısı İşletmeleri Derneği (MAKİD) Başkanı Rahmi SEMİZ Kuru Kayısının Okullarda dağıtılması için Başbakan'dan destek istedi.

MÜZEYYEN SENAR VEFAT ETTİ...

Zatürre teşhisiyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında tutulan Müzeyyen Senar, bugün sabah saat 07.30'da vefat etti.

KARA KARTAL, RİZE'NİN MİSAFİRİ

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, 19. haftada Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

AK SAKALLI DEDE 10 AY HAPİS CEZASI ALDI

Son olarak “Leyla ile Mecnun” dizisinde ak sakallı dede rolündeki, oyuncu Köksal Engür ve eşi Jale Engür, “uyuşturucu bulundurmak” suçundan 10 ay hapis cezası aldı

MHP Elazığ İl Başkanlığı Kongresi Sonuçlandı! Abdulvahap ERDEM MHP Elazığ İl Başkanı.

Abdulvahap ERDEM ile Oğuzhan DEMİR aday olduğu MHP’NİN 10’NCU OLAĞAN İL BAŞKANLIĞI SEÇİM KONGRESİ 08/02/2015 Pazar günü Mobil Düğün Salonunda sükunet içerisinde sonuçlandı. Abdulvahap ERDEM 255 delegeni oyunu alarak MHP Elazığ İl Başkanı seçildi.

TÜM ÖNERİLERE AÇIĞIZ...

Roman Çalıştayı'nda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bizler, ihtiyaçlara çözüm bulmak için sizlerden gelecek tüm önerilere açığız" dedi.

Adnan Kahveci'yi Öldüren İsmi Açıkladı

Adnan Kahveci’nin oğlu Cihan Kahveci, babasının ölümü ile ilgili ilk kez isim verdi.

15 DAKİKADA HIV VİRÜSÜNÜ TESPİT EDEN TELEFON APARATI

California Üniversitesi tarafından yapılan ar-ge çalışmaları sonucunda akıllı cihazlarlara kulaklık girişi vasıtasıyla bağlantı kuran bir aparat yaptılar. Bu aparat AIDS hastalığına yol açan HIV virüsünün negatif ya da pozitif durumunu kontrolünü sağlayarak hastalık teşhisi yapabiliyor.

LİDER'E TRABZONSPOR FRENİ

Trabzonspor, Fenerbahçe'ye 7 maç sonra "DUR!" dedi.

KARŞIYAKA: 2 - ELAZIĞSPOR: 1

PTT 1. Lig'de son iki haftayı 1 puanla geçen Karşıyaka, oyunun henüz başında geriye düştüğü maçta Elazığspor'u yenip, Play-Off hattına yükseldi.

Toplam 14949 haber.