Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Puslu Yol Haritasının Şifreleri

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof.Dr.Mehmet Öz Ülkemizin mevcut durumuyla ilgili bir makale kaleme aldı.

Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri'nde Sadi Baba Anıldı.

Elazığ Belediyesi tarafından Elazığ ve çevresinde yakın zamanda yaşamış manevi şahsiyetleri anmak ve anlatmak amacıyla düzenlenen "Aziz Şehrin Aziz Şahsiyetleri" programında Sadi Özen anıldı

’AYNADAKİ YANSIMAMIZ’’ PROJESİ’NİN 3.ETKİNLİĞİ YAPILDI.

24 Kasım İlkokulu’nda Aydaki Yansımamız Projesi Kapsamında ‘’Çocuk Ailenin Aynasıdır’’ etkinliğinin 3.si düzenlendi.

Bir gün değil, her gün önemlisiniz

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim GÖK, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

BAŞKAN ÇAKIR, “KADINLARIMIZ AYDINLIK GELECEĞİMİZE KATKI SAĞLIYOR”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yanılmaz, Gazi Caddesi'nde Karanfil Dağıttı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri doğrultusunda Gazi Caddesi'nde bayanlara karanfil dağıttı.

HER KESİMDEN İDRİS ALANA YOĞUN İLGİ

İŞADAMINDAN SİYASETÇİYE, AKADEMİSYENDEN STK TEMSİLCİLERİNE KADAR HER KESİMDEN ALANA YOĞUN İLGİ BAŞKAN ALAN: Gösterilen İlgiye Sonsuz Teşekkür Ediyorum

Av. Veysel Esen MHP'den Milletvekilli Aday Adayı oldu

Av. Veysel Esen MHP'den aday adayı oldu.

Vali Zorluoğlu’ nun “Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Zorluoğlu mesajında şunları söyledi;

Elazığ 112 Ekibine Yapılan Silahlı Saldırı Hakkında‏

Elazığ Merkez 14 Nolu Ekibimiz dün akşam saatlerinde vakaya giderken silahlı saldırıya uğramıştır. Elazığ Nailbey Mahallesi Dal Sokak’ta yaşanan bu menfur saldırıyı esefle kınıyorum.

ATT Der Elazığ İl Başkanı Timur GÖK'ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı‏

Kadın hakları konusuna dünya çapında verilen önemin artmasının sonuçlarından birisi olarak 1977 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 8 Mart'ın Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmasını kabul etmiştir. Günümüzde kadın haklarının uygulanmasında ulaşılan seviye, ülkelerin gelişmişlik düzeyini belirleyen unsurlar arasında sayılmaktadır.

MÜSİAD Elazığ Şb. Başkanı AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim GÖK“Yeşilay Haftası” Mutat Bir Hafta Kutlanması Olmamalıdır!

Yeşilay, derneği 1920’de İngiliz işgal güçlerinin İstanbul Limanı’na gemilerle getirdiği binlerce kasa alkollü, içkiyi gençlerimize bedava dağıtıp onları zehirlemesine, işgale karşı direnişi kırarak özgürlüklerini ve onurlarını ellerinden almak istemelerine karşı alkollü içkilerle mücadele amacıyla dönemin Şeyhülislam’ı İbrahim Haydarizade’nin himayesinde Dr. Mazhar Osman Uzman ve arkadaşları tarafından Padişahın izniyle 1 Mart 1920’de İstanbul’da "Hilal-i Ahdar" (Yeşilay) adıyla kurulmuştur. Yeşilay’ın kurulduğu 1-7 Mart tarihleri ülkemizde Yeşilay haftası olarak kutlanmaktadır.

Emine Erdoğan, Suruç’ta Dünyanın En Büyük Çadır Kentini Açtı.

Şanlıurfa’ya bir ziyaret gerçekleştiren Emine Erdoğan, 35 bin kişiye hizmet verme kapasitesine sahip, dünyanın en büyük ve modern çadır kentini Suruç’ta açtı. Emine Erdoğan çadır kentin açılışında, “Dünyadaki insan hakları örgütlerinin sınıfta kaldığı, kadın hakları savunuculuğunun iflas ettiği, çocuk hakları sözleşmelerinin hükümsüz kaldığı Orta Doğu’da, bu çadır kent bir insanlık vahasıdır” dedi.

Türk halkı AB’de olmaya hazır.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türk halkı başka kültürlere karşı Almanya'daki PEGIDA hareketi ve Avrupa'daki bazı yabancı düşmanı gruplardan çok daha hoşgörülü, anlayışlı ve AB'de olmaya hazır" dedi.

Kadınlar Günü Nedeniyle 7 Mart'ta THM Konseri Verilecek.

Battalgazi Belediyesi THM Korosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Nedeniyle "Yar Dilinden Gönül Teline" adlı Türk Halk Müziği Konseri Verecek.

Toplam 15000 haber.