Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Şimşek, Gençlik Kolları Başkanlığına Atandı

Yeniden Refah Partisi Battalgazi İlçe teşkilatı Gençlik kolları Başkanlığına Nevzat Şimşek atandı.

Gürkan: 2020 Yılı Hepimiz İçin Hayırlı Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2019 yılını Malatyalı hemşerileri ile birlikte uğurladı.

Başkan Akgün’den; Yeni Yıl Mesajı

Başkan AKGÜN; “Farklı boyutlarıyla istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğimiz, hassas günler yaşadığımız bir süreçte, yeni bir sayfanın açılacağı, 2020 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.”

Başkan Gürkan Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan; “2020 Yılının Barışa, Huzura, Birlik Ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diliyorum” Dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Yeni Yıl Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “2020 yılının kıymetli hemşehrilerim başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Mekke’nin Fethinin Yıl Dönümü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İslam tarihinde bir dönüm noktası olan Mekke’nin Fethinin 1389. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sağlıklı Ürünler Tüketilmesi İçin Titiz Çalışıyoruz

Yeşilyurt Belediye Ekipleri, Denetimlerini Yoğunlaştırdı

Başkan Apohan'dan Yeni Yıl Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Dernek Genel Başkanı Selim Apohan Yeni yıl mesajı yayımladı.

Kış hastalıklarına karşı 'akılcı ilaç kullanımı' uyarısı

Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk havalar kış hastalıklarına da kapı araladı. Vücut direncinin azalmaya başladığı bu mevsimde gripten bronşite, boğaz enfeksiyonlarından sinüzite pek çok hastalık hem yetişkinleri hem çocukları etkisi altına alıyor. Hastalıklarla beraber ilaç kullanımının da arttığı kış aylarında uzmanlar akılcı ilaç kullanımının öneminin altını çiziyor.

Zabıtadan Yeni Yıl Denetimi

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri yeni yıl öncesi vatandaşın huzuru ve sağlığını korumak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Güzel Sanatlar Lisesi Trt Ekranlarında

Güzel sanatlar alanında eğitim veren Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi TRT Müzik kanalında "Lisede Müzik" adlı programın bu haftaki konuğuydu.

Elazığ Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri Deprem Sebebiyle İptal Edildi

Elazığ Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu konseri, Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem sebebiyle iptal edildi.

Elazığ’da Deprem

Elazığ’da sabah saat 10.02’de merkez üstü Sivrice ilçesi Topaluşağı köyü olan 5.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Çok sayıda artçı depremler yaşandı.

Büyükşehir Her Yerde

2 günde 150’ye yakın mahalle yolunu ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi, gün içerisinde bir mahalle yolunu birkaç defa açmak zorunda kalıyor. Yağışların en çok etkili olduğu ilçeler Pütürge, Akçadağ, Doğanyol, Hekimhan ve Kuluncak.

Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşını Kalemiyle Değil Yüreğiyle Yazmıştır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 83’ncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Harput Kale Kazılarında Ortaya Çıkan Eserlerin Fotoğrafları Sergilendi

Elazığ'ın tarihi ve turistik yerleşim yeri Harput'ta kazı çalışmalarında elde edilen eserlerin fotoğrafları bir araya getirilerek sergilendi.

Toplam 14923 haber.